Preguntes Freqüents

Formació Oficial Flors de Bach
Acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra

 • Aquesta és l’única formació de flors de Bach reconeguda pel Centre Bach d’Anglaterra.

 • La formació Practitioner Bach és un programa dissenyat per professionals de l’educació.

 • Es desenvolupa amb molt d’èxit des de fa més de 20 anys i segueix sent tant o més actual que el primer dia.

 • S’adapta al ritme de cada persona. Inicies amb el nivell 1 i, quan ho consideres, continues amb el nivel 2 i següents.

 • És una formació internacional. Pots iniciar la formació amb mi, tant en la modalitat online com en la presencial, i seguir-la després en qualsevol dels 40 països on s’imparteix: Argentina, Mèxic, Xile, Colòmbia, USA, Europa, UK, entre d’altres.

 • Practiques amb les flors des del primer dia. A l’aula presencial hi ha un set floral per que puguis elaborar els teus propis preparats florals.

 • El meu objectiu principal com a formadora, és que reconeguis i comprenguis el sistema floral del Dr.Bach. T’explicaré i donaré exemples de cada flor, et presentaré casos pràctics per a que puguis identificar els remeis en diferents situacions quotidianes i, a més a més, estaré disponible al llarg de la formació per resoldre els teus dubtes.

 • No estàs sol(a). Comptes amb el meu recolzament des del moment en que t’inscrius i amb el dels teus companys i companyes de formació.

 • A més a més, quan finalitzes la formació grupal del nivell 3, una mentora t’acompanya en els teus primers passos amb les flors de Bach al llarg dels sis mesos de la formació evaluativa a distància.

La formació Practitioner Bach, és una formació oficial avalada i acreditada internacionalment pel Centre Bach d’Anglaterra.

La formació comperta consta de tres nivells.

La formació presencial es desenvolupa en 4 caps de setmana, un a l’octubre, un al març, un al maig i l’altre al juny, i sis mesos de formació avaluativa a distància al finalitzar el nivell 3.

La formació online – PAD es desenvolupa al llarg de 19 sessions grupals dividides en tres cicles, un per a cada nivell de la formació: febrer – març, maig – juny i octubre – novembre – desembre, i sis mesos de formació avaluativa a distància al finalitzar el nivell 3.

El sistema floral del Dr. Bach és muy senzill i està a l’abast de totes les persones que desitgin utilitzar-lo.

El curs nivell 1 de la formació oficial Practitioner Bach ofereix els coneixements bàsics de cada remei per a que puguis identificar les flors de Bach més adequades per a les diferents etapes vitals i situacions quotidianes (insomni, embaràs, estrès, etc).

El curs nivell 2 explora les diferències subtils entre els remeis. Aprens a comparar-los i a fer les preguntes necessàries per a diferenciar-los a cada situació concreta i també obtens les claus per identificar la flor tipus i de personalitat.

En el curs nivell 3 reps el protocols de la consulta floral i t’entrenes en les habilitats principals per a fer una consulta professional de flors de Bach seguint la filosofia del Dr. Bach.

No. Totes les persones interessades poden accedir al curs de nivell 1.

Si. Encara que tinguis coneixements de les flors, el Centre Bach d’Anglaterra estableix que totes les persones han d’iniciar la formació pel nivell 1, en el qual s’ensenyen les bases del sistema segons la filosofía original del Dr. Bach.

Si. A l’aula presencial hi haurà un set floral disponible per a que puguis elaborar un preparat personalitzat de flors de Bach en cada nivell de la formació.

Si participes a la formació online, s’assumeix que tens accés a un set floral per que puguis elaborar els teus preparats florals.

Després de cada nivell, reps un certificat acreditatiu del Centre Bach d’Anglaterra (assistència mínima del 80% + presentació del dossier d’alumne en la formació online–PAD).

Amb la finalització exitosa de les avaluacions del nivell 3, podràs sol·licitar la teva inclusió al Registre Internacional de Professionals del Centre Bach.

Encara que sempre recomano fer la formació completa, tens la possibilitat de fer-la al teu ritme. Comences amb el nivell 1 i, quan ho sentis, continues amb els següents.

Aquest programa de formació fou dissenyat per un equip de persones expertes. Cada nivell té els seus objectius d’aprenentatge i s’estructura per a que et vagis submergint al sistema Bach de manera progressiva.

Primer coneixes, després comprens i finalment reps les eines per a fer una consulta professional de flors de Bach.

Quan t’apuntes a la formació completa, obtens uns bonus extra que no s’inclouen si t’inscrius nivell a nivell:

 • Descompte del 10%.
 • Accés al grupo de recolzament al WhatsApp.
 • Sessions de preguntes i respostes mensuals.
 • Accés a fitxes d’exercicis pràctics, exemples i casos per a que aprofundeixis en els teus coneixements de les flors de Bach.

Si t’inscrius a la formació completa, tindràs accés a un grup de WhatsApp exclusiu per als/les alumnes de la formació.

Quan finalitza el curs de nivell 3 presencial o online-PAD, una mentora t’acompanyarà sis mesos en la teva formació avaluativa a distància.

Si t’inscrius a la formació competa, tens un 10% de descompte i pots dividir l’import total en diferents pagaments:

 • Modalitat online – PAD: 4 quotes.
 • Modalitat presencial: 5 quotes.
 • Transferència bancària (sense càrrec addicional)
 • Targeta de crèdit*
 • Paypal*

*S’aplica un càrrec addicional del 5% en el pagament amb Targeta de Crèdit o Paypal per cobrir la quota del servei.

Si. En el nivell 1 online i els tres nivells de la formació presencial, t’entregaré un dossier i material de alumne de cada curs.

En la formació de nivell 2 i 3 en la modalitat PAD – online, tindràs accés a tots els materials del curs a la web del Centre Bach d’Anglaterra.

Si. Les flors poden combinar-se amb qualsevol altre terapia. Psicòlegs, terapèutes gestalt, naturòpates i terapèutes holístiques, inclouen les flors de Bach en les seves consultes per a oferir una eina de recolzament entre sessió i sessió.

Per a oferir una consulta floral has de finalitzar la formació completa (avaluació del curs de nivell 3 – Practitioner Bach) i complir els requisits legals per a la pràctica floral professional. Tot i així, des del primer dia de la formació, pots començar a experimentar amb les flors i fer seleccions de remeis per a tu i el teu entorn més immediat.

El nivell 1 de la formació és exactament el mateix en la modalitat presencial i online.

Els nivells 2 i 3 en la modalitat online, es desenvolupen dins del Programa d’Aprenentatge a Distància (PAD) del Centre Bach d’Anglaterra.

El PAD requereix participar a les sessions grupals i dedicar un temps a l’estudi personal d’aproximadament dues hores setmanals.

Per obtenir el certificat dels cursos PAD hauràs de presentar el dossier d’alumne.

Necessites un ordinador i una bona connexió d’internet per accedir a les sessions grupals online en temps real de la formació.

El Centre Bach d’Anglaterra aconsella culminar la formació avaluativa a distància en els sis mesos posteriors a la realització del nivell 3.

Tot i així, disposes d’un màxim de 18 mesos per a culminar la teva formació. Després d’aquest període, hauràs de tornar a inscriure’t i cursar el nivell 3 per finalitzar la teva formació.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad